Novinky

Chris Cagle ukončil svou kariéru ( 02.11.2015 )

Zpěvák Chris Cagle zveřejnil na Twitteru sérii oznámení, které naznačují, že se rozhodl ukončit svou kariéru, aby se mohl věnovat rodině. V neděli 1. listopadu na Twitter napsal: "Chtěl bych poděkovat každému za 15 let skvělé zábavy, každému od fanoušků Brooks & Dunn až po fanoušky Rascal Flatts. Bude mi chybět má kapela a všichni ostatní. Jedu domů. Budu otcem a skvělým manželem a užívat si život. Děkuji vám všem za všechno. Byla to skvělá jízda a teď bych chtěl jít s důstojností domů. Už jsem unaven, že jsem stále přicházel o momenty jako jsou tyto." Ke svému púrohlášení pak připojil fotky svých dětí s halloweenských kostýmech. 

Ačkoliv nepadlo žádné oficiální prohlášení, vše naznačuje tomu, že svou kariéru opravdu pověsil na hřebík. V dalších statusech pak řekl, že se právě rozloučil se svou kapelou a v dalším pak děkoval všem fanouškům za podporu.

Chris Cagle vydal své první album "Play It Loud" v roce 2000 a na hitparádě zaznamenal hity s písněni jako "I Breathe In, I Breathe Out", Chicks Dig It" nebo "Laredo". Poslední desku "Back In The Saddle" vydal v roce 2012.

Zpět
eswbrjdh (05.11. 2016)

1