Novinky

Miranda Lambert se podruhé vdala ( 18.02.2019 )

Po čtyřech letech od rozvodu se zpěvákem Blakem Sheltonem se Miranda Lambert opět vdala. A stalo se tak údajně už 26. ledna.
Minulý týden, u příležitosti svátku svatého Valentýna, který se v USA samozřejmě slaví o hodně více, než u nás, Miranda o své druhé svatbě informovala přes sociální sítě. 35letá zpěvačka doslova napsala, že: „potkala svoji životní lásku a tak do toho praštili“.

Mirandiným vyvoleným je Brendan Mcloughlin a je to policista z New Yorku. Je zajímavé, že ještě nedávno Miranda randila s Evanem Felkerem a pak náhle oznámila, že je zase single. Od té doby žádné fotky a najednou svatba! No, proč ne?!

Podle Mirandy je láska: „hodně složitá" a v minulosti si připadala jako na horské dráze. Je za to ale vděčná, protože právě díky těmto životním zvratům vznikly některé skvělé písničky. Prostě musíte vzít to špatné, hodit to na papír a pak to přetavit ve štěstí“.

Paradoxní na celé situaci je, že právě teď se amerických rádiích nejvíce hraje její písnička Got My Name Changed Back, která je celá o rozvodu.

Mirandě samozřejmě přejeme, aby jí druhý sňatek konečně vyšel a hlavně aby manželství vydrželo déle, než to předchozí s Blakem, které trvalo jen 4 roky. A třeba se brzy dočkáme i nějaké nové zprávy o přírůstku do rodiny?!
 

Zpět