Novinky

Je Trisha Yearwood lepší zpěvačka nebo kuchařka? ( 25.02.2019 )

Co všechno vlastně víte o této slavné – letos pětapadesátileté - dámě?

Za prvé – Trisha Yearwood je výborná zpěvačka, muzikantka, skladatelka. Také držitelka mnoha hudebních ocenění. Ti z Vás, kteří si ji pamatují třeba ještě z 90. let, mi jistě dají za pravdu. Připomeňme si třeba její hity „ She´s in love with the boy“ nebo „Wrong side of Memphis“  anebo třeba „Walkaway Joe“.

Za druhé – je to manželka zpěváka Gartha Brookse, kterého na těchto stránkách jistě netřeba představovat. Mimochodem, je to její třetí manžel. Ten první byl muzikant, ten druhý byl baskytarista z kapely The Mavericks. S Garthem je pojí dlouholeté přátelství, které v roce 2005 přešlo v manželství. Děti spolu nemají, ale Garth má z předchozího manželství tři dcery.

Za třetí - je Trisha skvělá kuchařka. Má svoji televizní kuchařskou show „Trisha´s Southern Kitchen“ a napsala několik kuchařek. Všechny se staly bestsellery a Trisha za ně opakovaně získala významná ocenění.  Ve zmiňované televizní show s ní občas vystupuje i Garth, jejich rodinní příslušníci i přátelé, herci i zpěváci. Trisha tu propaguje své rodinné recepty a zejména tradiční americkou jižanskou kuchyni. Pokud Trisha zrovna hubne, celá řada je tak trochu light a tradiční pokrmy se mění v moderní a nízkokalorické. Pokud na své televizi naladíte stanici The Food Network (v nabídce UPC třeba je), pak si tento program zkuste „vychytat“ a uvidíte sami.

V neposlední řadě je to také herečka. Vidět jste ji mohli v televizním seriálu JAG anebo v Doktorce Quinnové. Trisha Yearwood je žena mnoha tváří a jistě stojí za to si ji občas v některé její roli připomenout.
 

Zpět