Novinky

KRIS KRISTOFFERSON DOSTANE CENU OD CMA! ( 08.11.2019 )

Začátkem listopadu bylo oficiálně oznámeno, že slavný country zpěvák, skladatel a herec Kris Kristofferson, dostane od CMA cenu za celoživotní dílo!

Stane se tak během 53. ročníku předávání cen CMA (Country Music Association), který proběhne ve středu 13. listopadu od 20:00 v nashvillské Bridgestone Arena.

Cenu bude předávat další veliká hudební legenda a Kristoffersonův přítel a kolega Willie Nelson, se kterým společně hrával i v hvězdném sdružení The Highwaymen. Během slavnostního večera se uskuteční speciální vystoupení, jako pocta Kris Kristoffersonovi, ve kterém zazní jeho nejznámější písně, jako např. „Me and Bobby McGee“, kterou zazpívají Dierks Bentley, Chris Janson, John Osborne, nebo rocková diva Sheryl Crow!

Jak řekla výkonná ředitelka CMA Sarah Trahern: „Kris je živoucí legenda, která ohromně zasáhla celou naši generaci a je definicí opravdové ikony. Jsem skutečně nadšena, že byl pro letošní ročník vybrán právě on, pro jedno z nejvyšších ocenění, jakého lze v country music dosáhnout. Jsem moc ráda, že bude přítomen slavnostního večera a doufám, že mu speciální hudební pocta jeho kolegů vyčaruje úsměv na tváři“.

Slavností udílení cen CMA bude živě vysíláno od 20:00 (místního času = 02:00 SEČ) na televizní stanici ABC!

Zpět