Novinky

Carrie Underwood nebude uvádět ceny CMA! ( 07.01.2020 )

Poslední den roku 2019 oznámila populární country zpěvačka Carrie Underwood, že již nebude uvádět udělování cen CMA (Country Music Association).
Tuhle překvapivou zprávu zveřejnila country diva na svém Instagramovém účtu s tím, že v roce 2020 skutečně po 12 letech uvolní své místo moderátorky udílení cen dalším, kteří si stejně jako ona budou považovat této pocty. Také sdělila, že jedním z vrcholů roku 2019 i celé její dosavadní kariéry bylo, když se na loňském udílení cen sešla na stejném pódiu s Rebou McEntire a Dolly Parton. V živém televizním přenosu řekla: „Jsem velice hrdá na to, že jsme mohli společně oslavit tyto veliké umělkyně, které jsou nositelkami uplynulého, současného i budoucího odkazu Country Music a velice děkuji publiku po celém světě, které si nás pustilo, aby společně s námi mohlo při této slavnostní a výjimečné události být“.
Nad odchodem z postu moderátorky CMA netruchlí, ale těší se, že má před sebou spoustu úžasných věcí jak soukromých, tak hlavně pracovních a nemůže se dočkat, co nám všem budoucnost přinese hezkého..
 

Zpět