Novinky

LYNYRD SKYNYRD OPĚT NA TURNÉ V EVROPĚ! ( 27.01.2010 )

Ti z vás, kteří jste se nedostali na žádný z loňských koncertů legendy jižanského roku, kapely Lynyrd Skynyrd v Evropě, můžete být šťastni, protože se rozhodli starý kontinent navštívit i v roce 2010!

Stane se tak celkem desetkrát a kromě Německa (26.02 - 02.03.2010), kam to mají čeští fanoušci nejblíže, zavítají Lynyrd Skynyrd ještě do Norska, Švédska, Irska a Velké Británie.

Koncertní turné se ponese v duchu nového CD „God and Guns“, které vyšlo v loňském roce, ale zazní samozřejmě i staré, dobré kousky jako Sweet Home Alabama, Last Rebel, Free Bird a další.

Po loňském odchodu pianisty Billy Powella a kytaristy Hughie Thomassona do jižanského nebe, můžete kapelu vidět v nové sestavě. Na klávesy Peter Keys, na basu Robert Kearns a kytarista se „zvláštním jménem“ Mark „Sparky“ Matejka! Posledně jmenovaného můžete mnozí z vás pamatovat z countryové formace Hot Apple Pie, kde mimochodem hrál i někdejší člen kapely Little Texas Brady Seals! Tak vida,jak je ten country svět malý…

Nejnovější singl Lynyrd Skynyrd "That Ain't My America" právě z alba "God & Guns" vám předtavíme v pátek, hodinu po poledni v pravidelném přehledu novinek.

Další informace o kapele Lynyrd Skynyrd naleznete na www.lynyrdskynyrd.com

 

Zpět
gnhdqxva (05.11. 2016)

1