Novinky

Nominace na OSCARy s country učastí ( 02.02.2010 )

V posledních týdnech vás často a rádi informujeme o různých úspěších, které dosahují country interpreti v ne-country oblastech kultury (Taylor Swift - MTV Awards, Jeff Bridges - Zlaté Glóby, Zac Brown Band a Taylor Swift - Grammy atd.). Nejinak tomu bude i dnes, poté co byly oznámeny nominace na letošní ročník cen filmové akademie Oscar. 

Jeff Bridges je nominován na nejlepšího herce (Best Actor In A Leading Role) za postavu stárnoucího country zpěváka jménem Bad Blake ve filmu "Crazy Heart", za kteroou získal Zlatý Globe.
Ryan Bingham, T Bone Burnett  jsou nominováni za píseň roku (Original Song Of The Year) "The Weary Kind" která je hlavním songem filmu.
Herečka Maggie Gyllenhaal, která si v tomto filmu zahrála novinářku Jean Craddock je nominována na nejlepší herečku ve vedlejší roly (Best Performance By An Actress In A Supporting Role).

Na nejlepší film je nominován i snímek "The Blind Side", ve kterém si po boku Sandry Bulock, která je sama nominována na nejlepší herečku (Best Actress In A Leading Role), zahrál i Tim McGraw.

Předávací ceremoniál proběhne 7. března a večerem budou provázet Alec Baldwin a komik a banjista (držitel Grammy) Steve Martin

   

Zpět
gnhdqxva (05.11. 2016)

1