Novinky

JERRY LEE LEWIS VYDÁVÁ NOVÉ COUNTRY ALBUM!!! ( 23.07.2010 )

Skvělá zpráva pro milovníky Rock´n ´Rollového barda Jerryho Lee Lewise, ale i pro milovníky country se rozlétla éterem. V září vydává legenda Jerry Lee Lewis zcela nové album „Mean Old Man“, které se ponese v duchu country !!!

Stejně jako u předchozího alba „Last Man Standing“ z roku 2006 si Lewis pozval do studia několik hostů, se kterými si zazpívá společné duety.
Pikantní je, že na této country desce se objeví elita světové rockové scény.Keith Richards od Rolling Stones zahraje kytaru do nové verze písně Sweet Virginia, Mick Jagger zpívá Dead Flowers a třetí ze Stonů Ronnie Wood přispěje do písně Mean Old Man, kterou pro Lewise napsal Kris Kristofferson. Na desce se objeví také Eric Clapton s legendárním kytaristou z kapely Elvise Presleyho James Burtonem, kteří se objeví v písni You Can Have Her. Beatle Ringo Starr si společně se zpěvákem a kytaristou Johnem Mayerem střihnou klasiku Chucka Berryho Roll Over Beethoven a klasici country Willie Nelson a Merle Haggard si zazpívají písničky Swinging Door a Whisky River. Na desce se objeví také legenda světové rockové kytary, někdejší člen Guns´n ´Roses Slash, který spojí své síly se zpěvákem Kid Rockem v písni Rockin´My Life Away!

Album vyjde v září u firmy Verve a to hned ve dvou verzích, z čehož jedna bude o něco bohatší, bude obsahovat 18 písní! Producenti alba jsou Steve Bing a proslulý hráč na bicí Jim Keltner.

Je třeba podotknout, že Jerry Lee Lewis není typický country interpret, ale už v roce 1968 měl v tomto žánru veliký hit Another Place Another Time a tímto albem se 74. letý zpěvák vrací ke své dávné a veliké lásce Country Music.
 

Zpět