Novinky

Blíží se 13. ročník festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN ( 21.07.2011 )

Již 13. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN se uskuteční první víkend v srpnu - ve dnech 5. a 6. srpna 2011 - na tradičním místě, na Bystřičce - přehradě (okres Vsetín).

Dva festivalové dny a dvě hudební scény budou opět plné amatérských, poloprofesionálních i profesionálních hudebních seskupení z České a Slovenské republiky, navíc se letos představí také host z USA.

Z programu již teď můžeme upozornit na páteční koncert legendy českého bluegrassu - brněnských Poutníků a páteční den uzavře country bál pod širým nebem ve společnosti kapel Gympleři a Neznámi (SR).

Sobotního program bude pokračovat v duchu country a bluegrassu na dvou scénách vystoupí skupiny Podjezd, Taverna, El Paso a řada dalších, méně známých, zato překvapivě kvalitních uskupení.

Sobotní večer bude patřit písním Františka Nedvěda & jeho skupiny Tie break, naváže Hanka Horecká s kapelou, následovat bude vystoupení zahraničního hosta Jonathana Manesse (USA) s doprovodnou skupinou složenou z českých a slovenských hudebníků a hvězdný závěr bude znovu po několika letech patřit, dnes již příznivci festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN, Petru Spálenému a skupině Apollo Band.

V průběhu festivalu nebude chybět spousta doprovodného programu ve stylu country & western a mnoho překvapení.

Více informací na www.starydobrywestern.cz

Zpět
djwgtjfp (05.11. 2016)

";print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a="