Novinky

RICKY SKAGGS PŘICHÁZÍ S NOVÝM ALBEM! ( 27.09.2012 )

29. září ohlásil Ricky Skaggs vydání nového alba s názvem „Music To My Ears“!

Po skvělém albu „Mosaic“, které bylo od roku 1997 první ne čistě bluegrassové, tak jak jsme na to u Skaggse zvyklí, navazuje na tento úspěch i s albem novým. Produkce se jako minule ujal Gordon Kennedy, který v minulosti spolupracoval třeba s Ericem Claptonem nebo Bonnie Raitt. Dal albu unikátní podobu country, která Skaggsovi jednak vyhovuje, ale dle mínění fanoušků i sluší.

Na novém CD Rickyho doprovází jeho kapela Kentucky Thunder, se kterou vystupuje i na koncertech a jedná se o skutečnou muzikantkou elitu. Najdeme na něm např. písničku „Tennessee Stud“, která vznikla jako pocta legendárnímu kytaristovi a zpěvákovi Doc Watsonovi, který nedávno zemřel. V nové úpravě zazní i hit The Stanley Brothers „Loving You To Well“ a překvapením je i účast Barry Gibba – tedy člena slavného bratrského seskupení Bee Gees, který přispěl na album písní „Soldier´s Son“.

Jak zmínil producent Gordon Kennedy: „ Ricky Skaggs je jedním z amerických národních hudebních pokladů a na novém albu to opět dokazuje“ !
 

Album vychází u hudebního vydavatelství Skaggs Family Records.

Zpět