Novinky

Taylor Swift 3x v Top 10 ( 22.10.2012 )

Další milník zbořila minulý týden country zpěvačka Taylor Swift, tři její aktuální singly se umístili v první desítce na hitparádě Billboard Country Song.

V Billboardu zase jednou po čase usoudili, že dosavadní hodnocení písní už není dostatečně vypovídající o jejich popularitě. Dosud byly jednotlivé písně hodnoceny podle počtu přehrání v rozhlasových stanicích. K tomuto ukazateli byl ale nově přidán další, zohledňující také počet legálních stažení z internetu.

Tato změna vedla k poměrně razantním změnám v pořadí, vůbec nejvíc na tom jednoznačně vydělala právě Taylor Swift. Do první desítky tak, tahle sympatická mladá dáma, posunula hned tři singly a ten čtvrtý ještě na místo třicátéčtvrté. 
Na druhé místo se vyhoupla titulní píseň z jejího aktuálního alba  „Red“, která nebyla vůbec nasazena na Country hitparády a byla vydána jen jako propagační singl. Z místa jedenadvacátého až na vrchol se pak prodral předchozí její singl „We Are Never Getting Back Together“, který byl nasazen již v září, ale v rádiích příliš hraný nebyl a proto začal hitparádou klesat. Na desátém místě se umístil aktuální singl Begin Again, který byl nasazen na Country stanice po neúspěchu právě zmíněného „We Are Never Getting Back Together“.

Další dění na hitparádách již s novými pravidly můžete sledovat každý týden společně s vaším průvodcem světem moderní country Tomášem Gibišem, který pro vás připravuje hitparádu Nashville FM v sobotu odpoledne od 16.00
 

Zpět