Novinky

JOHN FOGERTY VYDÁ NOVÉ ALBUM! ( 13.02.2013 )

Slavný hudebník, skladatel, producent a zakladatel legendární kapely Creedence Clearwater Revival, John Fogerty, vydává v 28.května nové album !

Album ponese název „Wrote A Song For Everyone“ a bude se jednat o jeho debut u nahrávací společnosti Vanguard Records. Na desce nalezneme písničky, které posluchači budou znát z minulosti od Fogertyho, protože jsou to dnes již jeho klasické hity, ale objeví se i skladby nové!

Pozvání přijala i spousta hostů, jako např. kapela Foo Fighters ( kterou zformoval bubeník skupiny Nirvana ), nebo Seger. Nás zajímá ovšem především účast country hvězd, kterých se sešlo hned několik ! Na úspěšnou spolupráci navázal Fogerty pozváním  Keith Urbana, se kterým před několika lety odehráli v Los Angeles společný, speciální koncert v rámci projektu televizní stanice CMT „Crossroads“ a těšit se můžeme také na duety s Bradem Paisleym, Mirandou Lambert a také na nečekané setkání s Alanem Jacksonem!

Další podrobnosti  o albu, včetně kompletního seznamu hostů a písní určitě naleznete opět tady nebo uslyšíte ve vysílání.

Zpět