Novinky

KEITH URBAN & VINCE GILL SPOLEČNĚ V NASHVILLE ( 13.03.2013 )

16.dubna 2013 proběhne v nashvillské Bridgestone Arena speciální koncert, ze kterého budou nadšeni všichni fanoušci Country Music!

Jedná se o již čtvrtý koncert v řadě, s názvem „We´re All For The Hall“, které pravidelně pořádá současná hvězda country, čtyřnásobný držitel ceny Grammy, také držitel titulu „Entertainer Of The Year“ z roku 2005 Keith Urban. Jako již v minulosti, tak i tenhle koncert pořádá společně se svým kamarádem a kolegou, taktéž mnoha cenami Grammy ověnčeným členem „Country Music Hall Of Fame“ Vince Gillem!

Kromě vystoupení těchto dvou super hvězd se mohou návštěvníci koncertu těšit také na další pozvané hosty, které si Urban s Gillem pozvali. A nejedná se o žádné nováčky v žánru! Svoji účast totiž potvrdily opravdové legendy country, jakými jsou třeba Kris Kristofferson (který nedávno navštívil Českou republiku), Hank Williams Jr., zástupci tzv. „Outlaws Country“ Willie Nelson a Billy Joe Shaver, nebo také první dáma country Loretta Lynn! Z mladší generace zpěváků pak vystoupí Eric Church, Trace Adkins, Tim McGraw, Brantley Gilbert, Jason Aldean, Montgomery Gentry, Rosanne Cash a také rocker Kid Rock!

Vstupenky na koncert jsou v prodeji od 1.3. a výtěžek z celého koncertu půjde jako v minulých letech na rozvoj „Country Music Hall Of Fame & Museum“. Jak prozradil president této instituce Kyle Young, v minulých třech ročnících se vybralo přes 1,5 milionů dollarů a je velmi vděčný Keith Urbanovi a Vince Gillovi za to, že se takovým způsobem starají o zachování tradic a rozvoj Country Music!

Takovému počinu na rádiu Click & Country tleskáme a přejeme ještě mnoho podobných úspěšných koncertů !!!

Zpět
dqokokpg (00.00. 0000)

1