Novinky

Country Hall Of Fame bude mít nové členy ( 16.04.2013 )

10.dubna oznámilo vedení CMA (Country Music Association), že do Country Music Hall Of Fame budou slavnostně uvedeni Kenny Rogers, Bobby Bare a „Cowboy“ Jack Clement!

Každý z těchto slavných a dnes již legendárních country zpěváků, bude uveden do síně slávy v jiné kategorii. Kenny Rogers v tzv. „Modern Era“, tedy zpěvák nové, moderní éry Country Music, Bobby Bare jakožto zástupce „Veteran Era“ tudíž kategorie, do které se uvádí zasloužilí „veteráni“ žánru country a „Cowboy“ Jack Clement jako „Non-Performer“, což je kategorie, která je volena každé tři roky a jmenují se tam nejen zpěváci ale i skladatelé. Všichni tři tak rozšíří řady  umělců v síni slávy na 121 členů!


K této události řekl Bobby Bare: „Je to pro mě veliká čest a neočekávané vyplnění snů. Teď už budu slavný napořád. Moc děkuji všem, kteří mě podporovali a stále podporují a také děkuji CMA“

Kenny Rogers k této poctě řekl: „Když jsem byl malý, tak mi můj tatínek říkal – Hochu, musíš si klást velké cíle, abys dosáhnul těch malých – A Country Music Hall Of Fame byla pro mě vždy ten nejvyšší! A on chtěl, abych toho dosáhnul. Proto každá nahrávka kterou jsem udělal, každý koncert který jsem odehrál a každá píseň kterou jsem složil, to všechno jsem dělal proto, aby se mi tento sen vyplnil. Dovedete si jistě představit jak jsem byl překvapen, když mi Steve Moore ze CMA volal a sdělil mi tuto novinku. Tohle ale není konec mé hudební cesty, je to náhlá veliká událost bez ohledu na to, co jsem již dokázal. Z celého srdce chci poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali, také všem mým přátelům kteří ve mě věřili a hlavně mému tatínkovi, který věřil v můj úspěch a v to, že to dokážu“.

„Cowboy“ Jack Clement s humorem sobě vlastním poznamenal: „Já jsem byl zvolen do Country Music Hall Of Fame? Já myslel, že už jsem v Hall Of  Fame byl. Ostatně můžu tam být kdykoliv budu chtít, Kyle mi dal od ní klíče“ (Kyle Young – ředitel Country Music Hall Of Fame and Museum)

Rádio Click & Country všem třem legendárním zpěvákům gratuluje a přeje i nadále pevné zdraví a ještě spoustu krásných písniček!
 

Zpět
rtfjkiro (05.11. 2016)

1