Novinky

KEITH URBAN VZDÁ POCTU THE BEATLES ( 10.01.2014 )

Keith Urban zazpívá na koncertě věnovanému legendární kapele Beatles!

U příležitosti výročí, kdy kapela Beatles při své první návštěvě USA vystoupila ve slavném TV pořadu „The Ed Sullivan Show“, bude stanice CBS na den přesně po 50 letech od této události, kdy show sledovalo asi 73milionů diváků (a stala se jedním z klíčových okamžiků pop-music), vysílat speciální show s názvem „Večer, který změnil Ameriku – Pocta Beatles od Grammy“. Stane se tak ve čtvrtek 9.února ve 20.00 amerického času!

V tomto speciálním programu vystoupí například Alicia Keys a John Legend s písničkou „Let It Be“, kapela Maroon 5 a po mnoha letech se na jednom jevišti opět setkají Annie Lenox a Dave Stewart tentokrát ne sólově, ale opět jako Eurytmics!

Scénu Country Music bude na této akci plné hvězd hudebního světa reprezentovat zpěvák a kytarista Keith Urban, který vystoupí společně s popovou hvězdou, taktéž zpěvákem a skvělým kytaristou Johnem Mayerem. Dlouho nikomu neprozradili, jakou píseň od Beatles si vybrali. Podařilo se nám však zjistit z ověřených zdrojů, že to bude „Don´t Let Me Down“.

Jména dalších účinkujících ještě zveřejněna nebyla, ale nevylučuje se ani účast „brouků“ Paula McCartneyho a Ringo Starra…

Zpět