Novinky

WILLIE NELSON VYDÁVÁ NOVÉ ALBUM! ( 21.05.2014 )

V červnu vychází legendárnímu country psanci Willie Nelsonovi nové album!

Willie Nelsonovi patrně nikdo neřekl, že by měl ve svých 81letech zpomalit a užívat si zaslouženého důchodu. On se však cítí skvěle a je ve výborné formě, což prokazuje zejména v posledních několika letech, kdy produkuje doslova jedno album za druhým. Vydání toho nejnovějšího je naplánováno na 17.června a bude se jmenovat "Band Of Brothers".

Album bude obsahovat 14 písní, z čehož 9 z nich budou zcela nové písně, které Willie složil za poslední rok. Do studia si pozval i několik hostů. S Vince Gillem se objeví ve společném duetu "Whenever You Come Around" což je píseň, kterou Gill složil již v ´90 letech na své stejnojmenné album a s Jamey Johnsonem si zazpívají skladbu Billy Joe Shavera "The Git Go".

CD "Band Of Brothers" Nelson naváže na své předchozí velmi úspěšné album duetů s různými zpěvačkami "To All The Girls...", což je v pořadí již čtvrté album, které vydal u společnosti Legacy Records. Seznam všech písní na albu naleznete níže a oficiální klip k singlu "The Wall" naleznete na našem Click & Country Facebooku

 

"Band Of Brothers"

    Bring It On
    Guitar in the Corner
    The Wall
    Whenever You Come Around
    Wives and Girlfriends
    I Thought I Left You
    Send Me a Picture
    Used to Her
    The Git Go
    Band of Brothers
    Hard to Be an Outlaw
    Crazy Like Me
    The Songwriters
    I've Got a Lot of Traveling to Do
 

Zpět