Novinky

Eric Church se vloupal na svou vlastní akci ( 18.10.2015 )

Těžko uvěřitelný příběh se stal ve čtvrtek 15. října. Zpěvák Eric Church byl na slavnostním ceremoniálu uveden do síně slávy státu North Carolina a  jelikož se nemohl akce osobně účastnit, ocenění za něho přebírala jeho matka a sestra. Aspoň tak to bylo v plánu.

Eric se mezitím účastnil jiné soukromé akce jinde v Severní Karolíně, která však skončila dříve, než Eric plánoval. Naložil proto do auta manželku a ještě spolu se svým asistentem spěchali na slavnostní akci na jeho počest do Kannapolisu. Když dorazili na místo, Ericova matka zrovna pronášela děkovnou řeč. Jelikož nenašli žádný zadní vchod do divadla, Churchův asistant vyšplhal do druhého patra a dostal se přes balkon do budovy. Tam našel žebřík, který spustil na zem a Eric s manželkou po něm vyšplhali. Na scénu vtrhli k úžasu všech přítomných zrovna ve chvíli, kdy Ericova matka končila svůj projev. Eric Church nebyl připravený na vystoupení, ale na naléhaní publika si nakonec půjčil kytaru a zahrál svůj hit "Carolina". 

Kromě uvedení do North Carolina Hall of Fame právě probíhá expozice věnovaná Ericovi Churchovi také v Country Music Hall of Fame v Nashvillu.

Zpět